alt for havet

Blått Senter er et sjørettet aktivitetssenter for turisme og for lokalbefolkningen i Kristiansand.
Blått Senter holder til i Kommandantboligen Odderøya i Kristiansand. Med lokalisering i hjertet av byens opplevelsestilbud utvikler vi et sjørettet tilbud til lokalbefolkning og turister.
  • Blått Senter har en egen kaifront for våre 12-seters båte like nedenfor senteret .
  • Der ligger også våre utleiebåter; Pioner Explorer 16 fot, med 60 hk Yamaha.
  • Blått Senter har et bredt marint engasjement og samarbeider med aktører som kan tilby marine naturopplevelser, kurs, fisketurer, havrafting, overnatting eller annet i vår fantastiske skjærgård.
  • Blått Senter (ved Natur Norge AS) har et oppdrag for Handelens Miljøfond og Rydd Norge Agder: Vi skal innen utgangen av 2023 rydde ytre kystlinje for plastsøppel i Kristiansand og Lindesnes. En kystlinje på ca 550 km.
  • Fra 20 juni 2022 åpner vi egen utendørs sommerkafé på Kommandantoligen, med god kaffe og is i skål og annet småsnadder. Fra kaféen kan du nyte utsikten over byens båtliv.
  • Våre lokaler, Kommandantboligen kan også leies til større evenementer. Det er veldig populært for bryllup og konfirmasjoner, men egner seg også godt for firmafester eller konferanser. Det er lagt opp profesjonelt A/V-utstyr.

    Se www.mannskapsmessa.no for tilbud og booking.
Blått Senter utvikles og drives av attraksjonsselskapet Natur Norge AS. www.naturenorge.no Dette selskapets ansatte holder til i kontorene i 2. etg. av senteret. Her har også selskapet www.norships.no kontorer.
Natur Norge AS utvikler Blått Senter som en forløper for en større marin attraksjon i Kristiansand. Høsten 2022 starter vi en mulighetsstudie for et marint miljøobservatorium/akvarium ved navn Den Blå Hage. Mulighetsstudien skal utføres i samarbeide med arkitektkontoret www.snohetta.com.
Er du interessert i utviklingen av våre marine attraksjonsprosjekter?
Ta kontakt med daglig leder i Natur Norge AS - Jarle Thorkildsen, tlf 40402507.